duminică, 6 ianuarie 2008

LIPSA DE ENERGIE?


Plasturii originali LifeWave,imbunatatesc energia naturala,prin sporirea energiei si arderea grasimilor.
Amplifica energia si vigoarea.
Contin apa,oxigen,zaharuri si aminoacizi.
Este non-dermic ,nimic nu ajunge in organism!
LifeWave Energy Enhancer - Plasturii Care va Incarca cu Energie
Lifewave ofera ,in intregime acces la imbunatatirea performantelor.Tehnologia Lifewave revolutionara schimba viata sportivilor si persoanelor active de pretutindeni.Plasturii pentru amplificarea energiei este construit din materiale organice,iar la aplicarea cestora pe corp,se creeaza ambele efecte de incalzire si racorire.Studii clinice au aratat ca aceste efecte duc la amplificarea energiei si arderea grasimilor.
Amplificati energia intr-un mod, sigur si natural,testat clinic.

Actionare rapida! Incearcati-l,energia si vigoarea se va amplifica simtitor in 5 minute si se va mentine intreaga zi!Simplu de utilizat,doar aplicat pe puncte de acupunctura ; cresterea energiei se poate masura.

Rezultate clinice : amplifica arderea grasimilor,peste 20% de la prima utilizare;dupa studiile cu dublu orb placebo.



Sportivii si antrenorii au descoperit ca plasturii Lifewave pentru amplificarea energiei detin secretul pentru a face fata provocarilor de zi cu zi din vietile lor.



Barbati si femei din toate ramurile vietii au descoperit ,de asemenea acest secret.



Rezultate clinice: amplificarea energiei si mentinerea fortei interioare cu fiecare minut de utilizare.

Dublu orb placedo a stat la baza studiilor de cercetare care au demonstrat siguranta si eficienta produselor Lifewave.Plasturii Lifewave sunt construiti din materiale organice si s-a aratat ca amplifica energia si vigoarea prin arderea grasimilor.Acesti plasturi pot fi aplicati din doua in doua zile ,pana la 12-14 ore odata(pe zi).

Intrebari frecvente:

Cum functioneaza plasturii daca nu intra nimic in organism?

Plasturii comunica cu corpul prin campul magnetic uman.Transfer de energie cunoscut ca rezonanta campului magnetic. Acesta expediaza mesajul catre celule.Acest produs amplifica energia.

Este acest plasture dermic?

Face ca orice planta medicinala sau chimica sa intre in corp?Nimic nu intra in corp.Plasturii amplificatori de energie nu sunt plasturi dermici.Acesta are la baza o complet noua stiinta si este un nou mod de a obtine energie si de a ne simti bine.

Este utilizarea plasturilor in siguranta ?

Toate materialele continute de plasturii Lifewave sunt verificate de FDA(Federatia Americana Anti-doping) ,sub 21 CFR. Lifewave sunt fabricati sub supravegherea FDA si sunt avizati.Daca sunteti in diferite stari de sanatate sau sunteti nesiguri,va rugam consultati medical dvs. inainte de utilizare.

Ce ar trebui sa simt in timp ce port plasturii?

Probabil nu veti simti nimic.Ce ar trebui sa observati este ca nivelul de energie este constant,stabil in timpul activitatilor dvs. zilnice.Daca sunteti sportiv de performanta ar trebui sa obsrvati imbunatatiri remarcabile in performantele dvs.

Plasturii Lifewave au fost testati clinic?

Da.Lifewave a fost testat in multe studii clinice,de cativa dintre cei mai buni cercetatori din tara.Aceste studii dovedesc eficienta plasturilor Lifewave amplificatori de energie.

Cat timp ar trebui sa port plasturii?

Este recomandat sa-i purtati nu mai mult de 12 ore pe zi.In general ,utilizand din doua in doua zile creeaza efecte de lunga durata.

LOCALIZAREA PLASTURILOR

Comandati plasturii de Energie acum!
distribuitor ID: 639057 ( Mihaela Rusu)

Niciun comentariu: