luni, 7 ianuarie 2008

ICEWAVE

Eliberare rapida a durerilor musculare,luxatii,intinderi,tensiuni si altele datorate exercitiilor intense sau efort de zi cu zi.


Plasturii Lifewave sunt produse nanotehnologice non-agresive care functioneaza in cateva minute , furnizand un efect racoros si calmant alinand zonele imflamate si vatamate.

Observati dovezile la dvs. insiva.



Observati in imaginile de mai jos,cum reducerea "zonelor fierbinti" este evidenta.Acest efect termal local,este rezultatul reducerii caldurii excesive in zona afectata ,dureroasa ceea ce duce la diminuarea durerii , in punctele sensibile si restaurarea mobilitatii in zona afectata.

Instructiuni de utilizare

Fotografiile cu raze cu infrarosii,de mai sus,ne arata zonele imflamate in zona gatului,umerilor si in josul spatelui.In 5 minute de la aplicarea plasturilor Lifewave se observa o micsorare dramatica a temperaturii si imflamatiei .

Aceste imagini fac parte din studiul avand la baza dublu orb placedo.

Rezultatele au aratat ca din 36 persoane,34 au raspuns la utilizarea plasturilor IceWave,conform imaginilor de mai sus.

Studii clinice demonstreaza eficienta plasturilor IceWave.Studiile pe baza de dubli orb placedo,utilizand imagistica razelor cu infrarosii ,medicale,demonstreaza clar efectul unic termal reglat de plasturii IceWave.

Pur si simplu aplicati plasturele alb la mijlocul pieptului si plasturele maro(Ten) la locul dureros.Poate fi purtat pana la 12 ore.

Plasturii Icewave sunt unelte puternice pentru diminuarea durerilor.Ceea ce a fost descoperit prin testari extinse este cum puteti dvs. sa utilizati acesti plasturi, iar locul unde dvs. ii aplicati va face diferenta pentru cat de mult reduceti din durere,utilizand individual acest produs.Ganditi-va la acest aspect ca la un circuit electric.

Daca avem de ex. o lampa,prin care circula electricitate,ea va lumina,va produce lumina;daca nu exista electricitate acea lampa nu va mai lumina.Acealsi lucru se intampla si cu corpul uman.In medicina estica ,durerea se crede a fi un blocaj al debitului energetic.Odata ce debitul normal de energie este restabilit durerea poate fi diminuata,eliminata.

Plasturii IceWave,conform instructiunilor de mai jos, ar trebui sa realizeze beneficii maxime in inlaturarea durerii la utilizator.De asemenea , asigurati-va ca dvs. sunteti bine hidratat ,pentru cele mai bune rezultate.(inainte de aplicare se consuma min.400ml. apa plata)

Pasul 1


Mai intai determinati locul specific al corpului unde se afla gradul cel mai inalt de durere.In imagine,durerea este localizata spre umarul stang.Acum evaluati durerea pe o scara de la 0 la 10.Zero va fi "fara durere" si 10 va fi nivelul durerii la momentul aplicarii,cand incepeti.

Pasul 2

Apoi,aplicati plasturele IceWave alb pe stern(direct la centrul pieptului)

Pasul 3

Acum,aplicati plasturele maro(Ten) direct pe punctul unde dvs. aveti durerea cea mai mare.Asteptati 10 secunde .Acum evaluate durerea pe o scara de la o la 10.Exista acolo oricare schimbare a nivelului de durere?Dar de mobilitate?Probabil va fi nevoie sa miscati umarul pentru a observa diferenta.In acest moment unii oameni pot observa diminuarea completa a durerii.Altii,insa nu observa o diminuare completa a durerii ,astfel ca ii invitam sa mearga mai departe si sa urmeze pasul 4.

Pasul 4

Acum,miscati plasturele alb Icewave de la centrul pieptului in apropierea durerii.daca ne gandim la un ceas,ganditi-va la plasturele maro ca fiind centrul ceasului si plasturele alb mutat la pozitia orei 12.Din nou asteptati aproximativ 10 secunde ,cu plasturele in aceasta noua localizare,dupa care evaluati nivelul durerii pe o scara de la 0 la 10.daca durerea a trecut lasati plasturele in aceasta locatie.Daca durerea nu a fost redusa substantial,va invit sa urmati pasul 5.

Pasul 5

Acum,miscati plasturele ALB IceWave de la pozitia orei 12 la pozitia orei 3.Dupa aproximativ 10 secunde,daca durerea a disparut,lasati plasturele in aceasta locatie;daca durerea nu a fost diminuata substantial,va invit sa urmati pasul 6.

Pasul 6

Acum,miscati plasturele ALB IceWave de la pozitia orei 3 la pozitia orei 6.Daca dupa aproximativ 10 secunde durerea a disparut,lasati plasturele IceWave in aceasta locatie;daca durerea nu a fost diminuata semnificativ, va invit sa urmati pasul 7.

Pasul 7

Acum,miscati plasturele ALB IceWave da la pozitia orei 6 la pozitia orei 9.Dupa aproximativ 10 secunde,daca durerea dispare,lasati plasturele in aceasta locatie.Daca durerea nu este diminuata semnificativ ,va invit sa urmati pasul 8.

Pasul 8

Acum,miscati plasturele ALB IceWave da la pozitia orei 6 la pozitia orei 9.Dupa aproximativ 10 secunde,daca durerea dispare,lasati plasturele in aceasta locatie.Daca durerea nu este diminuata semnificativ ,va invit sa urmati pasul 8.

Pasul 9

Daca pasii de mai sus nu au dat rezultate,(ceea ce este foarte rar),atunci repetati pasul 4 prin pasul 8,oricum,de aceasta data aplicati plasturele ALB in zona in care durerea este mai acuta si miscati plasturele MARO in jurul durerii.

Acest proiect IceWave,a fost dezvoltat dupa sute de ore de testari de catre Dr. Steven Haltiwanger, MD si se face cunoscut ca "Traseul HALTIWANGER" ,dupa modul in care plasturii sunt miscati in jurul durerii.

Niciun comentariu: